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にゅうめんの作り方(インスタント商品箱タイプ)(How to cook instant hot somen noodles box type/煮麺的作法(速食精装盒面))

電子レンジでの作り方(How to cook using a microwave oven/用微波炉烹调)

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麺を袋から取り出し,麺とスープを器に入れ、300mlの熱湯を注ぎます。

Remove the noodles from the bag.
Put noodles and soup in a bowl,Pour 300 ml of boiling water.

将面条从袋中取出。
将面条和汤包倒入碗中,加300ml的开水。

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電子レンジで加熱します。(500W)
ラップはかけないでください。

Heat in the microwave.(500W)
Do not cover with plastic wrap

用微波炉加热。(500W)
不需包保鲜膜。

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具材を入れ、よくかき混ぜてお召し上がりください。

Put in garnish and spice,then serve it.

加入调料和菜包即可使用。

商品名 Goods お湯の量/Amount of boiling water/开水量 調理時間/Cooking time/烹调时间
雲丹・帆立にゅうめん Hot somen noodles with sea urchin and
scallop meat
300ml 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒
牛肉にゅうめん Hot somen noodles with beef 300ml 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒

お鍋での作り方(How to cook in a pan/用小锅烹调)

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麺を袋から取り出し鍋に350mlの水を入れて沸騰させ、
中に麺とスープを入れて煮込みます。

Remove the noodles from the bag.
Put 350 ml of water in a pot and bring to a boil,
Add the noodles and soup inside and bring to a simmer.

将面条从袋中取出。
锅里加350ml水烧开,放入面条和汤包,用小火煮。

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器に移しかえ、具材を入れて出来上がり。

Transfer to a serving bowl and add garnish and spice.

盛入碗中,加入调料和菜包,拌匀即可食用。

商品名 Goods 水の量/Amount of  water/水量 調理時間/Cooking time/烹调时间
雲丹・帆立にゅうめん Hot somen noodles with sea urchin and
scallop meat
350ml 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒
牛肉にゅうめん Hot somen noodles with beef 350ml 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒