麺を袋から取り出し,麺とスープを器に入れ、300mlの熱湯を注ぎます。
Remove the noodles from the bag.
Put noodles and soup in a bowl,Pour 300 ml of boiling water.
将面条从袋中取出。
将面条和汤包倒入碗中,加300ml的开水。
(c) miwayamamoto
麺を袋から取り出し,麺とスープを器に入れ、300mlの熱湯を注ぎます。
Remove the noodles from the bag.
Put noodles and soup in a bowl,Pour 300 ml of boiling water.
将面条从袋中取出。
将面条和汤包倒入碗中,加300ml的开水。
電子レンジで加熱します。(500W)
ラップはかけないでください。
Heat in the microwave.(500W)
Do not cover with plastic wrap
用微波炉加热。(500W)
不需包保鲜膜。
具材を入れ、よくかき混ぜてお召し上がりください。
Put in garnish and spice,then serve it.
加入调料和菜包即可使用。
商品名 | Goods | お湯の量/Amount of boiling water/开水量 | 調理時間/Cooking time/烹调时间 |
雲丹・帆立にゅうめん | Hot somen noodles with sea urchin and scallop meat |
300ml | 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒 |
牛肉にゅうめん | Hot somen noodles with beef | 300ml | 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒 |
麺を袋から取り出し鍋に350mlの水を入れて沸騰させ、
中に麺とスープを入れて煮込みます。
Remove the noodles from the bag.
Put 350 ml of water in a pot and bring to a boil,
Add the noodles and soup inside and bring to a simmer.
将面条从袋中取出。
锅里加350ml水烧开,放入面条和汤包,用小火煮。
器に移しかえ、具材を入れて出来上がり。
Transfer to a serving bowl and add garnish and spice.
盛入碗中,加入调料和菜包,拌匀即可食用。
商品名 | Goods | 水の量/Amount of water/水量 | 調理時間/Cooking time/烹调时间 |
雲丹・帆立にゅうめん | Hot somen noodles with sea urchin and scallop meat |
350ml | 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒 |
牛肉にゅうめん | Hot somen noodles with beef | 350ml | 3分30秒/3 min 30 sec./3 分钟 30 秒 |