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にゅうめんの作り方(インスタント商品カップタイプ)(How to cook instant hot somen noodles cup type/杯面的作法(速食杯面))

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麺を袋から取り出し、カップに麺と具材を入れてください。

Remove the noodles from the bag.
Put noodles and ingredients in a cup.
Don’t put the soup in yet.

将面条从袋中取出。
将面条和菜包放入杯中。
先不要放面汤。

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規定量の熱湯を注ぎ、蓋をしてください。

Pour in the prescribed amount of boiling water,
Cover with a lid.

倒入指定量的开水、盖上盖子。

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指定の調理時間まで待ち、つゆを入れよくかき混ぜてお召し上がりください。

Wait for the prescribed cooking time and add the soup.
Stir well and serve.

等待指定的烹调时间,加入面汤搅拌均匀即可食用。

商品名 Goods お湯の量/Amount of boiling water/开水量 調理時間/Cooking time/烹调时间
にゅうめん カップタイプ Nyumen cup type 400ml 2分/2 minutes/2 分钟
カレーにゅうめん カップタイプ Curry nyumen cup type 400ml 2分/2 minutes/2 分钟
梅にゅうめん カップタイプ Ume nyumen cup type 400ml 2分/2 minutes/2 分钟
うま辛にゅうめん カップタイプ Umakara nyumen cup type 450ml 2分/2 minutes/2 分钟
白龍にゅうめん カップタイプ Hakuryu nyumen cup type 500ml 1分20秒/1 min 20 sec./1分钟 20 秒