100g~250gに対して3ℓ以上の
お湯にパラパラと入れ、
静かにかき混ぜます。
Put somen into boiling water and stir slowly.
(more than 3 liters of water for 100g – 250g of somen)
100 克 – 250克素面需准备3L 以上 的开水。
将素面撒开放入开水中,用筷子 轻轻搅拌,以免打团。
強火でゆで、吹きこぼれないように火力を調節します。
※ゆで時間は商品ごとに異なります。
下記の表にてご確認ください。
Boil it over high heat.
(Heating times vary depending on the product. Please check the table below.)
用大火煮,注意调节火候,小心溢出锅外。
( 素面的烹调时长依粗细而异,请查看下表。)
ざるにあげ、流水でしっかりもみ洗いし、十分に水を切ります。
Put the boiled somen into a colander, wash well with running water and drain it.
倒入滤网,用冷水充分冲洗,同时揉搓素面,并切掉多余的水分。