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生姜めん・胡麻めんの作り方(How to cook Ginger somen noodles and Sesame somen noodles/姜味素面和芝麻素面的烹调方法。)

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麺1束に対し450ml のお湯にだし1袋を入れ、麺をパラパラと入れ、
静かにかき混ぜます。

Add 1 bag of soup stock to 450ml of hot water for 1 batch of noodles and stir gently.

一把素面准备450ml开水,加入汤料,将素面撒开放入开水,
用筷子轻轻搅拌。

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吹きこぼれないように火力を調節しながら3分ゆでます。

Boil for 3 minutes, adjusting the heat to prevent spilling.

开水煮3分钟,调解火候以防溢出锅外。

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器に移し、お好みの具材を入れて出来上がり。

Put the boiled noodles and soup in a bowl.
Add the ingredients of your choice.

盛入碗中,亦可添加喜欢的食材。

※冷やして召し上がる場合はゆで時間4 分 (調理方法はそうめん・うどん・そばのページをご覧ください。)

If served cold, boil for 4 minutes. (For cooking instructions, see the Somen, Udon and Soba pages.)

如果冷食,开水煮 4 分钟即可。(有关烹调说明,请参阅素面、乌冬面和荞麦面页面。)

商品名 Goods 調理時間/Cooking time/烹调时间
生姜麺 Ginger somen noodles 3分/3 minutes/3 分钟
胡麻麺 Sesame somen noodles 3分/3 minutes/3 分钟