麺1束に対し450ml のお湯にだし1袋を入れ、麺をパラパラと入れ、
静かにかき混ぜます。
Add 1 bag of soup stock to 450ml of hot water for 1 batch of noodles and stir gently.
一把素面准备450ml开水,加入汤料,将素面撒开放入开水,
用筷子轻轻搅拌。
(c) miwayamamoto
麺1束に対し450ml のお湯にだし1袋を入れ、麺をパラパラと入れ、
静かにかき混ぜます。
Add 1 bag of soup stock to 450ml of hot water for 1 batch of noodles and stir gently.
一把素面准备450ml开水,加入汤料,将素面撒开放入开水,
用筷子轻轻搅拌。
吹きこぼれないように火力を調節しながら3分ゆでます。
Boil for 3 minutes, adjusting the heat to prevent spilling.
开水煮3分钟,调解火候以防溢出锅外。
器に移し、お好みの具材を入れて出来上がり。
Put the boiled noodles and soup in a bowl.
Add the ingredients of your choice.
盛入碗中,亦可添加喜欢的食材。
※冷やして召し上がる場合はゆで時間4 分 (調理方法はそうめん・うどん・そばのページをご覧ください。)
If served cold, boil for 4 minutes. (For cooking instructions, see the Somen, Udon and Soba pages.)
如果冷食,开水煮 4 分钟即可。(有关烹调说明,请参阅素面、乌冬面和荞麦面页面。)
商品名 | Goods | 調理時間/Cooking time/烹调时间 |
生姜麺 | Ginger somen noodles | 3分/3 minutes/3 分钟 |
胡麻麺 | Sesame somen noodles | 3分/3 minutes/3 分钟 |